Iluminat LED
pentru arhitecți și designeri

Viziune personală

Lumina este creativitate! Ca arhitect, aveți parte de provocări pe întregul parcurs al proiectului. De la cerințele clientului până la realizare, viziunea și ideile dumneavoastră creative sunt cele care fac diferența dintre un spațiu memorabil și unul ca oricare altul.

Calitatea luminii este unul din elementele prin care vă puteți realiza viziunea. Modularitate, culoare, interacțiune, trenduri: toate pot fi la îndemâna dumneavoastră, cu puțin sprijin de la profesioniști ai luminii.

Sprijin tehnic individualizat

4LED vă ajută să transformați ideile creative în concepte de iluminat implementate. Vă oferim întreaga expertiză de care aveți nevoie pentru a prezenta clienților cele mai bune soluții de iluminat.

Proiectanții și consultanții noștri au o experiență cumulată de peste 50 de ani în domeniul iluminatului. Utilizăm cele mai noi tehnologii CAD, pentru a putea include și vizualiza datele dumneavoastră în planul general.

Pentru implementare, vă oferim cele mai potrivite corpuri de iluminat LED, împreună cu soluții digitale de individualizare și conectivitate a luminii.

Consultanță tehnică pentru proiectele de iluminat

Suntem în dialog permanent cu partenerii arhitecți și le oferim consultanță tehnică pentru proiectele care implică instalații de iluminat.

Pe baza fișierului 3ds, oferim o primă propunere de amplasare a corpurilor de iluminat, împreună cu un raport fotometric ce include date tehnice (de ex. nivelul de luminozitate) și informații constructive referitoare la corpurile de iluminat utilizate.

Odată ce ați validat propunerea 4LED (de ex. corespunde viziunii și scopului, are un nivel de luminozitate potrivit, amplasare corectă a corpurilor etc.), vă punem la dispoziție versiunea 3D finală ce poate fi încorporată în proiectul de ansamblu.


Instrumente de proiectare și vizualizare a luminii

Avem instrumentele potrivite pentru orice provocare.

Pornind de la fișierul CAD importat în Dialux, deschidem și suprapunem corpurile de iluminat ca fișiere .ies / .ldt. Aceasta ne permite alegerea corpurilor de iluminat, vizualizarea iluminării și modificarea oricăror elemente în timp real, astfel încât ele să corespundă scopului arhitectural.

Pentru proiecte mari, cu multiple provocări privind iluminatul, există posibilitatea emiterii unui raport fotometric pentru fiecare încăpere.


Soluții inovative de individualizare și conectivitate a luminii

Utilizând tehnologii DALI și KNX, posibilitățile de administrare și modulare a iluminatului LED sunt aproape nelimitate.

Cu DALI (Digital Addressable Lighting Interface) putem administra sisteme și dispozitive de iluminat pe baza de semnale digital primite din maxim 64 de module. Rezultatul este un sistem de iluminare controlată și administrarea confortabilă a luminii.

Utilizarea DALI la posibilități maxime este posibilă împreună cu KNX – primul și singurul sistem global standardizat folosit pentru conectarea inteligentă a instalațiilor pentru automatizarea clădirilor comerciale și a caselor.

La 4LED, vă oferim consultanță și sprijin pentru includerea celor mai inovative tehnologii în sistemele de iluminat pe care le oferiți clienților.

Corpuri LED cu rendare excelentă a luminii

Aparatele de iluminat 4LED oferă nu doar un iluminat de calitate, ci și mixul ideal dintre design și utilitate. Vă prezentăm câteva dintre corpurile LED cele mai potrivite pentru utilizare creativă:

Borealis: corp de iluminat din aliaj de aluminiu, în turnare unică, pentru aspect simplu și estetic.  Utilizează tehnologie COB LED de înaltă eficiență. 

Cello: panou LED cu design modern și structură simplă, ușor de asamblat. Dispersor de ghidare a luminii, fascicul luminos uniform și eficient. 

Float: panou LED fashion. Corp din aluminiu pur, turnat și finisat în câmp electrostatic. Poluare scăzută a luminii și protecție excelentă față de ochi. 

Kaven: aparat de iluminat LED încastrat, cu reglaj al unghiului, tehnologie COB LED și reglare a intensității luminii 10%-100% pentru o alegere mai flexibilă și convenabilă a mediului luminos. Corp din aluminiu pur, finisat în câmp electrostatic.

Modium: aparat LED liniar modular, pentru aplicații industriale și comerciale. Conectori in L, T sau X. Foarte ușor de instalat, dispersor cu reglaj în multiple unghiuri.

Nucleo / Nucleo Rolldownlight LED rotund pentru utilizare în mediu hotelier, comercial, office, săli de conferințe, medical. Corp din aliaj de aluminiu, finisat în câmp electrostatic. 

Unix: corp LED multifuncțional, pentru utilizare în aplicații industriale. Unghi mare de dispersie, distribuție uniformă a luminii, aprindere instantanee. Corp realizat integral din aluminiu pur, turnat sub presiune. 

Sprijin personalizat în implementare

Cu o experiență cumulată în iluminat LED de peste 50 de ani, echipa 4LED vă poate sprijini în cele mai complexe proiecte:

  • — 5 ingineri cu specializare în iluminat, certificați de CNRI (Comitetul National Român de Iluminat).
  • — 3 parteneri KNX, membri ai Asociației încă de la înființare.
  • — Specialiști în proiectare de sisteme electrice.

Ne adaptăm cerințelor dumneavoastră și vă oferim întregul sprijin de care aveți nevoie.

Contact

Fiți la curent cu noutățile din industria iluminatului LED