Iluminat LED
industrial

Iluminatul eficient

Este foarte important în cazul suprafețelor extinse, unde un număr mare de corpuri de iluminat trebuie să funcționeze aproape permanent.

Corpurile de iluminat LED durabile și economice, combinate cu diferite sisteme de control, sunt o soluție eficientă din punct de vedere energetic și reduc semnificativ costurile de mentenanță și service.

Calitatea luminii

În medii industriale este strâns legată de iluminarea uniformă, cu un factor de orbire scăzut, care optimizează productivitatea și siguranța muncitorilor.

Corpurile de iluminat high-bay cu unghi mic livrează o lumină constantă pe întreaga verticală a rafturilor înalte, dar în același timp luminează foarte bine zonele orizontale de transport de la nivelul solului.

Studiu de caz iluminat LED industrial

Litens

Suprafață iluminată
6.000 m2

Cerințe client
Optimizarea iluminării, reducerea costurilor.

Mod de lucru
Pe bază de simulări acceptate de client, care să corespundă standardelor și recomandărilor europene. Calcule de rentabilitate și recuperare a investițiilor.

Tipuri de spații
Recepție, zone publice de interior, spații de birouri, încăperi private, săli de ședințe, spații de producție și de depozitare, căi de evacuare, parcare exterioară, spații de acces în clădire.

Produse utilizate
Corpuri industriale Unix, corpuri emergență Orion și Kasiopeea.

Website
Website Litens România >

Testimonial

Pentru iluminatul fabricii Litens de la Timișoara, am avut nevoie de iluminat LED executat la standardele unei corporații internaționale. Am ales 4LED pentru expertiza în proiectare, consultanța oferită în alegerea celor mai potrivite soluții de iluminat și capacitatea de implementare impecabilă și foarte rapidă.

Ovidiu Ambrus
Director General, Litens Automotive România

Alte proiecte iluminat LED industrial

Contact

Fiți la curent cu noutățile din industria iluminatului LED