Servicii pentru iluminat LED

Serviciile

Sunt principalul mod în care creăm valoare pentru clienți.

Fie că sunteți un lanț de 300 de magazine sau o clinică medicală, un mic producător de subansamble sau un mare parc tehnologic, 4LED vă oferă servicii complete: consultanță completă pentru alegerea celei mai potrivite soluții de iluminat, proiectarea sistemului sau designul corpurilor de iluminat, instalare și montaj, garanție și service.

  • Consultanță
  • Soluții de finanțare
  • Proiectare și design sisteme LED
  • Audit și înlocuire-retrofitting
  • Soluții de control smart
  • Instalare și montaj
  • Garanție, service, reparații

Consultanță

Primul pas în construirea unui sistem de iluminat LED este identificarea cerințelor clientului.

Pentru 4LED este foarte important să avem discuții detaliate despre proiectul dumneavoastră, pentru a putea să vă propunem cele mai bune soluții.

Pe baza informațiilor primite, vă vom prezenta simulări, calcule de eficiență și energetice, calcule de amortizare a costurilor, diferite studii tehnice.

Soluțiile propuse sunt întotdeauna ECO Friendly.

Finanțare

Capitalul afacerii Dumneavoastră trebuie protejat – de aceea vă oferim opțiunile de finanțare care să nu stea în calea unui iluminat LED de calitate.

Firesc, puteți opta pentru cumpărarea, închirierea sau leasingul sistemelor de iluminat, iar 4LED vă va sprijini 100% indiferent de alegere.

NOU! Prin sistemul Light as a Service (LaaS), puteți opta pentru închirierea doar a luminii, fără grija echipamentelor, instalării sau garanției.

Proiectare și design sisteme LED

Pentru situații complexe și atipice, soluțiile standard nu sunt cele mai potrivite.

În aceste cazuri, vă oferim soluții personalizate, care răspund optimal constrângerilor din proiectul dumneavoastră.

Audit locație, soluții de înlocuire-retrofitting

Utilizarea iluminatului LED nu este recomandată doar pentru clădiri noi, ci și ca înlocuire a sistemelor de iluminat neperformante (incandescent sau fluo).

Aveți posibilitatea păstrării instalației existente, cu înlocuirea doar a corpurilor de iluminat; sau a înlocuirii integrale, pentru o gamă mai largă de produse, eficiență crescută și posibilitatea reglării intensității luminoase.

Soluții de control smart (KNX, IoT)

Pentru optimizarea iluminatului LED, recomandăm implementarea unor soluții de control inteligente (DALI, KNX, IoT). Ele pot fi integrate în sistemele existente sau gestionate prin senzori.

Odată cu creșterea eficienței, soluțiile de control smart oferă o experiență de utilizator mai bună (de exemplu posibilitatea de reglare fină a intensității luminii), precum și posibilitatea colectării de date care să ducă la optimizări suplimentare.

Instalare și montaj

4LED are logistica și capacitatea de a instala și monta sisteme LED complexe indiferent de locație.

Lanț de magazine sau clinică medicală, clădire de birouri sau fabrică de subansamble: puteți conta pe noi pentru execuție impecabilă a lucrării.

Garanție, service și reparații

Toate produsele și serviciile 4LED beneficiază de garanție conform standardelor și legislației.

Oferim service și reparații în perioada de garanție și post-garanție, pentru o satisfacție deplină a clienților.